Een zedenmisdrijf wat je niet kan vergeten 

Een zedenmisdrijf wat je niet kan vergeten 

Als stichting ben je continue bezig om aandacht te vragen voor zedenmisdrijven en hoe je een steentje kan bijdragen tot de oplossing ervan. Het idee om een zedendelicten pagina te maken hadden we al, maar besloten ook een register te maken met een landkaart. Nu wisten wij dat er veel zedenmisdrijven waren in Nederland, maar de hoeveelheid die we nu op de kaart hebben staan aan veroordelingen hadden we nooit verwacht.

Om een zedenmisdrijf te kunnen plaatsen moet je de jurisprudentie lezen, zodat je plaats delict kan opzoeken en als deze niet kan vinden, moet je deze via de media kanalen zoeken. Wij willen een goed beeld geven, hoeveel verdriet en schaamte bij vaak jonge meiden/heren heerst. De verslagen van de zedenpolitie zijn hierbij zeer belangrijk, maar zijn af en toe zo heftig om op de website neer te zetten, dat we alleen maar de hoofdlijnen vertellen. Het raakt je als vader wat voor jarenlang verdriet er schuil gaat, het is niet te bevatten dat de dader dit niet doorheeft!

  • Zedendelicten (bekijk alle zedenmisdrijven waar de politie hulp bij nodig heeft)
  • Register (bekijk op onze landkaart alle zedenmisdrijven vanaf januari 2020 tot heden)

Zedenpolitie

Alle respect voor de mensen die bij de zedenpolitie werkzaam zijn. Wij hopen met deze kaart meer mensen te bereiken, zodat het probleem bespreekbaar wordt.

Steun onze stichting met een gift of wordt donateur, zodat wij verder kunnen strijden