Zedenincident op camping in Rheeze

Alweer een zedenincident op camping Rheeze

Voor de tweede keer in korte tijd zedenincident op camping in Rheeze

Op een camping in Rheeze is gistermiddag een zedenincident voorgevallen. De politie onderzoekt wat er precies op camping De Zandstuve is gebeurd. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat er een zedenincident op de camping is.

Over het incident van gisteren wil de politie weinig bekendmaken, in verband met de privacy van het slachtoffer. Er wordt sporenonderzoek gedaan en ook worden bezoekers door de politie ondervraagd. Getuigen worden opgeroepen zich te melden. Volgens de politie is het incident van gisteren vergelijkbaar met een incident in april. Toen was er in het toiletgebouw van de camping een zedenincident met een kind. Een paar dagen later hield de politie een groot passantenonderzoek bij de camping.

Voor de tweede keer in korte tijd zedenincident op camping in Rheeze

Het is opvallend dat er in deze regio meerdere misbruikzaken/meldingen zijn geweest, deze zijn redelijk dicht bij elkaar in de buurt.

 

Wij hebben op 19 augustus 2019 een melding gehad dat er op een verlaten/doodlopend zandbospad in het gehucht Drijber een auto is gezien met een naakt kind, deze melding hebben wij doorgegeven aan de autoriteiten. Het is opvallend dat er tussen 2018-2021 zoveel meldingen zijn in deze regio en dat doet ons vermoeden dat dit wel eens dezelfde dader zou kunnen zijn.

Tips

Als u informatie heeft over één van deze zaken, verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of liana.oost-nederland@politie.nl.

Beeldmateriaal beschikbaar?

We zijn ook op zoek naar beelden. Hebt u beelden (foto’s, video, dashcam) gemaakt op of in de omgeving van bovengenoemde locatie? Die beelden ontvangen wij graag. Beelden kunnen worden gedeeld / geupload via https://bit.ly/3ebf6jh

Bron: rtvOost

Steun onze stichting met een gift of wordt donateur, zodat wij verder kunnen strijden