Wakker worden- Wacht auf - M.I.K.I & DEOZ
Vecht tegen kindermisbruik - kinder misbruik
Strijd tegen seksueel kindermisbruik
Strijd tegen kindermisbruik

Geef een gift

Geef een gift of donatie voor een misbruikt kindDe stichting heeft behoefte aan vaste en regelmatige inkomsten en beschikt over de ANBI status, dit betekent dat alle donaties fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt de stichting steunen door uw eenmalige gift. Wil je ons regelmatig steunen, vul dan het machtigingsformulier in op onze pagina donateur.

Gift in goederen

Zou u als bedrijf ons willen ondersteunen met artikelen voor bijvoorbeeld de STM pakketjes, neem dan even contact met ons op.

Schenken aan een goed doel? Dan zijn speciale fiscale regels van toepassing. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet. Stichting Strijd Tegen Misbruik is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanaf 11-06-2015 gelden de volgende fiscale voordelen:

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang;
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking;
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels. Meer informatie over aftrekken van giften.

ANBI-status